Szolgáltatások

Műszaki Tervezés & Tanácsadás

A megrendelő elképzelései, látványtervei alapján elvégezzük termékek mechanikai tervezését és prototípus gyártását, épüljön a termék lemezalkatrészekből, forgácsolt alkatrészekből vagy akár öntött, fröccsöntött elemekből. Nem csak „nulláról” induló új termék fejlesztésében segítünk, hanem meglévő termékek továbbfejlesztését is elvégezzük a megrendelő céljai szerint.

Új termékek mechanikai fejlesztése

Minden fejlesztési megbízás során rendszeresen konzultálunk az Ügyfelünkkel. Az együttműködés elején feltérképezzük a megrendelői elvárásait, szempontrendszerét és céljait, amiket adoptálunk a termék konstrukciójába. A tervezés során javaslatokat teszünk a megvalósíthatóságra, az alkalmazott technológiákra és alapanyagokra valamint az esetleges költségcsökkentő tényezőkre.

A 3D CAD rendszerek alkalmazásának köszönhetően már a tervezési szakaszban választ adunk rengeteg mechanikai kérdésre és kizárhatunk számtalan később problémát jelentő részletet. A 3D virtuális prototípusnak köszönhetően a termék már a tervezési fázisban elnyeri a végleges formáját így a valós prototípusok számát csökkentjük, ezáltal jelentős költséget és időt takarítunk meg az Ügyfél számára. Mivel a 3D virtuális prototípusok betekintést engednek a legapróbb részletekbe is, így a megrendelő végigkövetheti és irányíthatja a teljes tervezési folyamatot.

Meglévő termékek továbbfejlesztése, optimalizálása

Meglévő termék továbbfejlesztése során javaslatokat teszünk a konstrukció illetve az alkalmazott anyagok és technológiák módosítására annak érdekében, hogy a termék jobb minőségben, kisebb költségek mellett váljon gyárthatóvá.

Természetesen lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a már meglévő, több helyen gyártott alkatrészekből épülő terméket adoptáljuk a KONTASET saját gyártási technológiájához így egyszerűsítve az Ügyfél beszerzési folyamatait azáltal, hogy egy kézből juthat hozzá az összes szükséges alkatrészhez vagy akár a késztermékhez.

Műszaki szaktanácsadás

Forduljon műszaki kollégáinkhoz bizalommal és kérjen szaktanácsot projektje megvalósításához!